Jobba hos oss

Jättekul att du är intresserad av att jobba hos oss på hjärtgruppen! Vi arbetar främst med utbildning i HLR och första hjälpen samt att vi hjälper olika företag med sjukvård på deras evenemang - en del kortare och en del längre uppdrag.

Det jobb vi erbjuder är väldigt av de som jobbar för oss och det har beskrivits som det bästa jobba man kan ha. När man håller kurser lär man sig prata för folk och de flesta är där av helt fri vilja för något de verkligen vill lära sig. På evet och i parkerna så får man chansen till mycket praktiskt lärande och bra klinisk övning inför sin fortsatta karriär.

Kurser

Vi sammanställer regelbundet datum från alla våra instruktörer när man kan hålla kurser. När vi får en förfrågan från en kund så skickar vi ut denna sammanställning där de sedan kan välja ifrån. Det innebär att bara för att du gett oss 5 datum när du kan är det inte säkert att du blir bokad på något av dessa datum. Om datumen ligger nära i tid bokar vi in det direkt. Om datumen är lite längre efter att du gett oss dom så kontrollerar vi alltid med dig innan så du inte blivit uppbokad på något annat. Det bästa är alltså att skicka alla datum du kan hålla kurser och sedan stämmer vi av efterhand om du tycker det är nog eller om dina planer ändrats.

Instruktör

Vi har huvudinstruktörer för alla våra kurser. Om du inte redan är instruktör så börjar vi alltid med att boka in dig på en kurs och när detta är gjort så utbildar vi dig till instruktör. Detta är för att vi inte ska behöva lägga ner mycket resurser på någon där det i slutändan aldrig blir bokat något.

Tillgänglighet

Man bör vara bokad på minst 6 saker per termin. Detta inenbär att man måste kunna vara tillgänglig för ungefär tre gånger som många tillfällen.

Event

När det kommer till event så har kunderna alltid ett exakt datum i åtanke. Det är tyvärr även väldigt vanligt att kunderna är väldigt sent ute. Då går vi istället ut och frågar om man kan detta datum. Vi förväntar oss ett svar av dig inom 24 timmar, men gärna så snabbt som möjligt. Om du inte kan eller behöver kolla upp något innan så svarar du bara det.

Parkerna

Vi ansvarar för all sjukvård på Gröna Lund, Kolmården, Furuviksparken och Skara Sommarland. Detta är under sommarsäsongen främst heltidsarbete men där finns även utrymme för några som arbetar extra vid behov. Detta är ett mycket uppskattat jobb och det kräver att man visar framfötterna för att vi ska sätt

Ersättning

Kurser

  • 250 kr/h kurstid
  • 100 kr/h restidsersättning
  • Ingen OB
  • Semesterersättning tillkommer

Event

  • 200 kr/h
  • 100 kr/h restidsersättning
  • Semesterersättning tillkommer

Parkarbete

  • 170 kr/h
  • OB tillkommer - helg 65 kr/h, natt 50 kr/h, kväll 25 kr/h
  • Semesterersättning tillkommer

Hoppas du tycker att det verkar som ett roligt jobb!