Vem har koll på er hjärtstartare?

 

Fler och fler har en hjärtstartare på sin arbetsplats. Ett problem som uppstått är att det alltid inte är klart vem som har koll på att den fungerar, att batteriet är laddat och att elektroderna inte torkat ut. Detta kan medföra att man inte har en fungerande hjärtstartare om den behöver användas.

Vi håller koll på er hjärtstartare

Vi hjälper er så att er hjärtstartare alltid är redo att rädda liv om det skulle behövas. Hör av dig så berättar vi mer.

hero-service-2.jpg
 

Allt detta ingår i vår service

Underhåll

Vi kommer ut en gång per år. Vi byter ut elektroder och batteri om det behövs. Vid felmeddelanden skickar vi den på service och ersätter den med en annan fungerande hjärtstartare under tiden.

Support

Vi frågor kan ni alltid vända er till oss. Kan vi inte lösa det över telefon eller mejl kommer vi ut till er och löser det på plats.


Utbyteshjärtstartare

Om er hjärtstartare av någon anledning inte fungerar, som om den använts skarpt, behöver service, ersätter vi den under tiden med en fungerande hjärtstartare. 

Krisstöd

Om hjärtstartaren används skarpt erbjuder vi initialt krisstöd där vi kommer ut samma dag eller dagen efter och pratar med alla drabbade som önskar i grupp. Detta är något som görs efter alla hjärtstopp på akuten.


Skarp anvädning

Om hjärtstartaren används skarpt kommer vi ut och ersätter den med en annan fungerande hjärtstartare så att ni alltid har en fungerande hjärtstartare i väntan på att vi hinner byta ut elektroder och eventuellt batteri (beror på modell).

Service

Om hjärtstartaren skulle visa ett felmeddelande eller dylikt skickar vi in den för service till tillverkaren. Under tiden sätter vi ut en annan fungerande hjärtstartare.


Vill ni göra mer själva?

Inga problem. Vi kan även hjälpa er med att bara hålla reda på när elektroder och batteri tar slut och då bara skicka ut nytt av dessa. Ni byter enkelt ut allt själv.


Dessa (och många fler) har vi hjälpt med hjärtstartare

Gör samma sak som polisen och SEB