Gör som Ericsson och UNCHR. Boka er HLR utbildning med oss.

Våra instruktörer är läkare med erfarenhet inom akutsjukvård, vilket gör dem ytterst kompetenta att utbilda dig i hjärt-lungräddning. Deras djupgående kompetens inom området gör att de vet vad som är viktigt att fokusera på under er HLR utbildning. De är självklart även certifierade av Svenska rådet för hjärt-lungräddning och följer alltid de senaste riktlinjerna.

"Tack för allt! Alla som jag pratat med är supernöjda och tyckte kursen var superbra."

Yvonne Hansson, Executive Assistant, Ericsson

 

Mini Anne Plus

Den perfekta dockan för HLR träning.

Mini Anne Plus är framtagen av Laerdal i samarbete med Svenska HLR rådet. Den är specifikt avsedd för att träna HLR på. Den är framtagen för att vara realistisk och ge bästa möjliga träning. Vi förser varje deltagare med en egen docka för att maximera den praktiska färdighetsträningen.

Läs mer om Mini Anne Plus →
 

60-120 minuter

Lär dig rädda liv på en timme.

Vår HLR utbildning tar cirka en timme att gå igenom. Mer exakt så brukar det variera mellan 60-120 minuter. Längden kan bland annat variera beroende på antal deltagare, hur nyfikna deltagarna är och om det bjuds på fika.

 

12 deltagare

Perfekt antal för bästa möjliga kurs.

För att HLR utbildnigen ska hålla bra kvalité och alla ska lära sig har Svenska HLR rådet kommit fram till att man inte bör vara fler än tolv deltagare per kurs. Detta följer vi så klart.

Läs mer om riktlinjer för HLR →
 

Kompetenskort

Alla deltagare certifieras.

Svenska HLR rådet har tagit fram ett kompetenskort för HLR. Detta delas ut vid fullgjord utbildning till deltagarna.

HLR kompetenskort.png
 

Utbildas av läkare

Alla våra instruktörer är läkare. Färdiga eller under utbildning. Detta betyder en djupgående förståelse för vad som är viktigt att fokusera på.

Vi kommer till er

Vi har smidig portabel utrustning som gör det lätt för oss att komma ut till er. Detta gör att ni spar tid och kan minimera kostnaden.

 

Certifierade instruktörer

Vi är certifierade av HLR rådet.

Alla våra instruktörer är certifierade av HLR rådet. Vart femte år uppdateras riktlinjerna för hur HLR ska utföras. Vi utbildar alltid enligt de senaste riktlinjerna och håller alla våra tidigare deltagare a jour.